Maiseman ja perinnebiotooppien merkitys pölyttäjille 04.08.2021

Tule mukaan oppimaan mesikasveista, pölyttäjistä ja monistamuista pölyttäjiin ja maisemaan liittyvistä asioista Jokioisille Elonkiertoon.

Maiseman ja perinnebiotooppien merkitys pölyttäjille -tapahtumassa kierretään ohjatusti Elonkierrossa ja kuullaan samalla asiantuntijapuheenvuoroja muun muassa Sakari Raiskiolta Luonnonvarakeskukselta, Sari Peltoselta ProAgrialta, Riikka Söyringiltä ProAgria Etelä-Suomesta ja Inka Nykäseltä Savonia-ammattikorkeakoululta. Kierron aikana pääset paikan päällä tutustumaan eri mesikasveihin, seoskasvustoihin ja mehiläispesiin.

Tapahtumassa kuullaan pölyttäjien tunnistamisesta, mehiläispesistä ja pölytyspalvelusta sekä siitä miten pölyttäjät näyttäytyvät uudessa tukijärjestelmässä, mesikasveista, pölytyksestä hyötyvistä viljelykasveista, maiseman merkityksestä ja perinnebiotoopeista sekä seoskasvustoista. Tapahtumassa on kahvitarjoilu, joten ilmoittauduthan mukaan ilmoittautumislinkistä, jotta osaamme varata kahvitarjoilua tarpeeksi.

Tilaisuuden järjestää Satoa ja laatua pölytyspalvelulla ja EcoStack -hankkeet.

Ilmoittaudu mukaan:https://link.webropolsurveys.com/S/E67F6806E9E5C663
Ajankohta: Tapahtuma peruttu
Osoite: Elonkierto, Ojaistentie 44, 31600 Jokioinen. 
Hinta: maksuton
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 29.7.2021

Tapahtuman aluksi kokoonnumme Elonkierron Makasiinikahvilalle. Voit katsoa Makasiinikahvilan tarkemman sijainnin Elonkierron digikartalta

Huom! Päivitys 30.7. Tapahtuma on peruttu! Pahoittelut kaikille jo tapahtumaan ilmoittautuneille.

mehiläinen rypsillä zoom

Maiseman ja perinnebiotooppien merkitys plyttñjille1024 1

 

 

 

Hankkeessa mukana

hankkeessat